Jorma Kajaste

Kaikki blogit puheenaiheesta Euroviisut 2014

Euroviisut 2015: Finaali

Nyt ovat finaalin osallistujat kaikki tiedossa, joten voinkin viimeistellä viisuarvosteluni tältä vuodelta. Ensin siis arvioin suoraan finaaliin päässeet ja lopuksi jaan tietysti legendaariset viisupisteeni finalistien kesken! Suomea ei valitettavasti finaalissa ole, mutta kannattaa silti katsoa viisujen loppuhuipennus myös tänä vuonna: luvassa on taas suuria tunteita ja väriloistoa!

Australia

Poliittisimmat euroviisut ikinä? Todellinen voittaja on...

Lauantaina nähdyt euroviisut olivat täynnä jännitteitä, ja ne olivat siten kenties kaikkien aikojen poliittisimmat. Nyt oli laulujen itsensä lisäksi kyse moniarvoisuudesta ja Venäjän aggressioista Ukrainassa.

Vähemmistöjen osallistumisesta mihinkään kilpailuihin

Minua alkavat vähitellen ottaa päähän erilaiset vähemmistöt, eivät siksi että he ovat vähemmistöjä, vaan siksi etteivät he osaa olla mitään muuta sen lisäksi. Eilen oli Euroviisujen finaalit ja olin jo hetken tyytyväinen että selkeästi homoseksuaalisuuteen ja ristiinpukeutumiseen olemuksellaan viittaava Conchita Wurst voitti, sillä hänen sijoittumisensa muuksi kuin voittajaksi olisi tulkittu suvaitsevaisemattomuuden merkiksi ja sitä kaahotusta ei jaksa kukaan kuunnella, minä ainakaan.

Julkaise syötteitä